Като бригада занимаваща се основно с ремонт и изграждане на покриви няма как да не отворим тази тема и да ви предложим малко информация относно различните подходи, продукти и методи чрез които да постигнем добри резултати.

В момента на пазара се предлагат много продукти предназначени  с една единствена цел – добра влагозащита и дълъг живот на покрива,

Произвеждат  се стотици и дори хиляди продукти  като  системи за хидроизолация от  битумни пасти с различни пълнежи от фибри, до познатите ни мембрани на битумна основа според предназначението си те също се различават създадени са системите устойчиви на корени от растения, други са създаден с цел да имат висока износоустойчивост от ходене върху тях  и дори да преминават автомобили.  с основи от полиестер,  с SBS /стирол ,бутадиенстирол полиетиленово фолио и различни видове  модифициран битум и др. Според нуждите за покривната изолация се предлагат и различните  вариации. Ние можем да ви дадем съвет, кой продукт да изберете за вашата нужда.

Както знаете всяка фирма производител на хидроизолационни материяли  дава предписания и инструкции за това как той да се положи правилно. Има ли нужда от грунд, колко време е нужно да мине след полагането му, температура и тн.

Избирайки нас вие избирате хора с опит с почти всички познати на пазара продукти за хидроизолация. Консултация за избор според вашите нужди можете да получите при оглед или по телефона.

За въпроси  свържете се с нас