Като част от покрива водостоците или така наречените улуци често дават дефекти. Корозията на старите подцинковани или от  обикновенна ламарина улуци е един от главните фактори. Изгниването на ламарината  създава предпоставки към изкривяване в  снадките или появяването на теч през от корозиралия улук. Има случаи в които не е необходима смяна или ремонт на проблемен улук. Запушванията  предимно от листа, а в последните години и найлонови пликове правят улука не ефективен и в много от случаите  навреждащ  , както на покрива , така и на имуществото събрано под него. Като част от покрива това просто на пръв поглед съоръжение играе важна роля в правилното функциониране на покрива. 

Като вид услуга можем да ви предложим абсолютно всякакви решения свързани с проблеми на водостоците. От подмяна на всички улуци до частичен ремонт,като  корекция в монтажа, правилна  нивелация, закърпване (временно решение)  , отпушване  на запушвания и тн. 

В момента  на пазара се предлагат различни продукти , които имат едно и също предназначение, а именно извеждане на водата от покрива на място което сме избрали за тази цел.За да вземете правилното решение , което не винаги е най-скъпия продукт предлаган от специализираните магазини можете да ни потърсите за консултация. В случай че изберете нас за да се справим с вашия проблем. На място, по време на огледа  ще ви предложим различни вариянти, като цена, качество и производител.

За въпроси  свържете се с нас